OVER CONTENT PRODUCTIES


Wij zijn CONTENT PRODUCTIES, een opkomend video content producent gericht op online content, je kunt denken aan een podcast, social-media content, music video's en commercials. Bij CONTENT PRODUCTIES staat 1 ding centraal 'Jouw concept, wij realiseren het!'.

 

Content maak je niet alleen en daarom werken wij met een breed netwerk aan professionals. Voor elke productie de juiste mensen!
Wij gaan het liefst voor een langdurige samenwerking en willen al onze producties op ons hoogste niveau afleveren.

 

Mijn naam is Nick, oprichter van CONTENT PRODUCTIES. Al jaren ben ik bezig met het produceren van video-content. In 2020 ben ik begonnen als productie-assistent bij Messercola Drama, sinds 2024 ben ik productie-coördinator bij hen.
In de jaren heb ik veel ervaring opgedaan waardoor ik samen met mijn team klaar sta voor jouw productie.

Eigenaar & director

 

Omdat we niet graag stilzitten, zijn we deze nieuwe uitdaging aangegaan. CONTENT PRODUCTIES is een bedrijf dat met alle liefde voor je klaarstaat. We nemen graag wat lasten uit handen, zo kun jij je bezig houden met wat je écht graag doet. Daarnaast legt CONTENT PRODUCTIES de focus op social media content, dé manier om je naamsbekendheid te vergroten. Van het creëren van ideeën tot het uploaden van jouw nieuwe content!